TÄÄ NAINEN KATUU TÄTÄ SEN LOPPUELÄMÄN...

Jaa
Upota
 • Julkaistu 30.07.2020
 • BÖÖ ;)...
  1 LIKE = 1 TATUOINTI MUN OTSAAN, NO SCAM!!!
  Iso kiitos kaikille positiivisesta palautteesta!
  TÄÄ RASISTINEN WANNABE RÄPPÄRI TUHOTTIIN!
  : fichannel.info/videot/kmeejXyIZnyIzHk
  Alkuperäinen video : fichannel.info/videot/fW6Wn5ePhH6HxJ8
  Sitä Saa Mitä Tilaa (Mun ja mauttoman kakkoskanava!)
  : fichannel.info/CNmgPMohLrfPKmCqA5jstpQ
  Toivottavasti video oli hyvä!
  Ottakaa mun somet haltuun!
  novapelivideot?hl=fi
  Twitter : novapelivideot
  Snapchat : Nikoo_0000
  Taustamusiikit by Chuki Beats! : fichannel.info/uCHUKImusicfeatured
 • Viihde

Kommentteja • 100

 • pupujen maailma
  pupujen maailma 16 tuntia sitten

  Mulle pitäs antaa sakot ku en oo kattonu sun videoita pitkää aikaa. Olen vielä osa teletappi gangiä ei hätää bro. 😤😤

 • Tinka Toivonen
  Tinka Toivonen 16 tuntia sitten

  Siis toi koirahan on söpö

 • SiiriPlays YT
  SiiriPlays YT 20 tuntia sitten

  Ok jos mun jalkaan tauoitais tollane, mä tyylii leikkaisin mun jalan😭😭😂

 • Jonneiluskat
  Jonneiluskat 23 tuntia sitten

  Se tunne ku katot jonku iloisen videon ja päädyt videolle jossa melankolinen poika reagoi videoihin

  • abbsnn cose
   abbsnn cose Tunti sitten

   Sait siihen shotti videoon kymmenentuhatta tykkäystä ja lupasit että jos se video saa sen verran tykkäyksiä niin teet videon jossa painit alligaattorin kanssa

 • abbsnn cose
  abbsnn cose Päivä sitten

  tulee vast vuoden päästä??? Mut siis kokis tuli heti ovelle ettei siin oo mitää moittimist😂

 • Moimitäkuuluu Hahagay
  Moimitäkuuluu Hahagay Päivä sitten

  Anteeks nyt vittu vaan mutta miksei sulla oo enää mustii hiuksia? Missä on meidän emo nova joka meillä oli joskus 2016?

 • Robloxian ASMR
  Robloxian ASMR Päivä sitten

  Lisäääää näitäääääää xDD

 • Menna Pyykkinen
  Menna Pyykkinen Päivä sitten

  Mun frendi väittää et ois sulle sukuu😅

 • MC NakkiDens
  MC NakkiDens Päivä sitten

  Hieno tatuointi

 • neejoy sola
  neejoy sola 2 päivää sitten

  Oot paras ❤️

 • Mette Makkonen
  Mette Makkonen 2 päivää sitten

  (no hate this is What i think) no joo toi nainen sai ihan kauheen tatuoinnin mut no kyl se nainen teki myös aika kauheen napanuora tatuoinnin... Vaikka toi mies pitikin siitä nii voi olla että se oikeesti vihas sitä mut ei uskaltanu kertoo 😒

 • Nelli Lauren
  Nelli Lauren 2 päivää sitten

  Sun sieraimet on eri kokoset

 • VIPU
  VIPU 2 päivää sitten

  7:40 tykkäsin videost mut meni hermo

  • neejoy sola
   neejoy sola 2 päivää sitten

   Geoffrey said, “Oxygen of publicity may allow the real oxygen of life to continue for those who might otherwise be killed.”

 • Eedla Pirnes
  Eedla Pirnes 2 päivää sitten

  Miten ton sarjan nimi kirjoitetaan?

 • jjjannae
  jjjannae 2 päivää sitten

  Miksei se vittu vaikka tatuoinu jotakin ruusua siihen jalkaan niin olis ollu ees vähä ok😂

 • Toivo Soini
  Toivo Soini 3 päivää sitten

  Ooks kuollut Haloo

 • Hemppa 26
  Hemppa 26 3 päivää sitten

  harmittaahan se että Novalla on vähemmän tilaajia kuin pitäisi/voisi olla D:

 • LOLKDSOKA SADADFSD
  LOLKDSOKA SADADFSD 3 päivää sitten +1

  o0t varmaan maailman paskin tubettaja

 • xXGødy ChànXx
  xXGødy ChànXx 3 päivää sitten

  joo ei kyl viddu toimis

 • laama jonne
  laama jonne 4 päivää sitten

  Sait siihen shotti videoon kymmenentuhatta tykkäystä ja lupasit että jos se video saa sen verran tykkäyksiä niin teet videon jossa painit alligaattorin kanssa

 • bad candy
  bad candy 4 päivää sitten

  Tee näitä lisää

 • okow tina
  okow tina 4 päivää sitten

  1:13 kunnon piilojuoppo

 • miksi
  miksi 4 päivää sitten

  helveti hyvä video!

 • TERVEHDYS TOVERI
  TERVEHDYS TOVERI 5 päivää sitten

  Nandie on tehny behind the scenes snäppää mua sun on pakko reagoida siihen videoo

 • pilehullu 90
  pilehullu 90 5 päivää sitten

  Ku se nainen rupes märisee niin vittu mä repesin😂😂

 • NiksuX PW
  NiksuX PW 5 päivää sitten

  Oliks pakko mainostaa mäkkäriä?

  • okow tina
   okow tina 4 päivää sitten

   Musta ton jätkän oli kauheempi 🤢

 • CeliX
  CeliX 5 päivää sitten +6

  Löydä erilainen:❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💔❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Hyvää työtä! Toinen:💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

 • Clairen Pickthrne
  Clairen Pickthrne 5 päivää sitten

  An independent tribunal has unanimously declared that forced organ harvesting from prisoners of conscience has taken place in China on a substantial scale.

  The interim judgment by the Independent Tribunal Into Forced Organ Harvesting from Prisoners Of Conscience in China (the China Tribunal) was delivered in London on December 10, 2018, following three days of public hearings where witnesses, medical experts, and investigators submitted evidence.

  Chaired by Sir Geoffrey Nice, QC, who led the prosecution of Slobodan Milošević at the International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia (the ICTY), the China Tribunal is an independent panel of seven with expertise in International Law, Human Rights, Medicine, International Relations, Chinese History, and Business.

  The tribunal seeks to establish whether criminal offenses have been committed by the state or state-approved organizations in China, and which individuals may have engaged in forced organ harvesting. A final judgment is due in spring 2019, and though it will carry no legal authority, it will serve as an evidence-based record that can place pressure on international organizations and raise public awareness.

  Sir Geoffrey said, “Oxygen of publicity may allow the real oxygen of life to continue for those who might otherwise be killed.”

 • moi
  moi 5 päivää sitten

  miks nova näyttää nykyää 13v

 • Paska Perse
  Paska Perse 5 päivää sitten

  Miettikää, lapsille mainostetaan sokeria, joka tutkitusti tuhoaa aivosolut ja immuniteettiä, eli suoraan sanottuna tuottaa hidasta kuolemaa keholle. Löydät vastauksen suoraan kirjoittamalla nettiin. Sokeri toimii vain esimerkkinä muiden "normaalien" myrkyllisten ruoka-aineiden seassa. Keskity kysymykseen miksi hitaasti tappavat ruoka-aineet ovat meille opetettuna systeemissä normaalina, kun yhtä hyvin meidän normaali ruoka-valio voisi olla täysin terveellinen ja sokeri olisi luokiteltuna myrkyksi, minne se oikeasti kuuluu.
  Sinä saatat ajatella, että kaikki täällä tappaa eikä tuote tapa jos siihen ei heti kuole.
  Pyydän, voitko ajatella syvemmin? Miksi meille annetaan olettaa tappavan aineen olevan normi kuuluvan kaupan hyllylle? Miksi terveellisten sijaan haitalliset aineet ovat arkipäivää?
  Kuinka voit loogisesti selittää hitaaseen kuolemaan johtavan aineen kuuluvan normaaliin?
  Onko syy ylipopulaation estäminen vai huvin vuoksi? Pitääkö ylipopulaatiota rajoittaa jollain muotoa? Jos ylipopulaatiota täytyy rajoittaa, pitäisikö sen olla kansan tiedossa vai hyväksymmekö tietämättömyyden _myrkylliseen_ ruokaan luottaen johtajiin?
  Kuinka uskot maapallolla riittävän materian kun järjestelmä perustuu turhaan kuluttamiseen? Hyväksyt, että elämä käytetään töihin, jotta saa materiaa tai ostettua toisilta ihmisiltä palvelua. Samalla kun köyhiä on oltava, että rikkaat voivat vain omistaa ihmisiä, jotka tekevät työn puolesta, että he saavat ainoastaan kuluttaa. (hauska fakta, nykyihmiset tekevät töitä enemmän kuin orjat 150 vuotta sitten, mutta emme luokittele itseämme orjiksi, koska järjestelmässäme tämä on normaali käytäntö kuuluen elämään)
  Keskustellessani muiden kanssa aiheesta saan vastaukseksi yleensä "tärkeintä että pidän itsestäni ja lähipiiristäni huolta, siinä on kaikki mitä voin tehdä"
  Olet itsekeskeinen. Yhtä hyvin minua ei voisi kiinnostaa lastenne hyvinvointi ajatellen "pidämpähän itsestäni huolta ei kiinnosta kertoa" että suurin osa teidänkin "normaalista" ruokaympyrästä tuhoaa kehon puolustusjärjestelmän, eli tuottaa hidasta kuolemaa. Älä usko valmiiseen tietoon, vaan etsi se itse ja kysy miksi.
  Jos vauva syntyy laatikkoon ja varttuu siellä, hän ei ole periaatteessa mitään, koska hän ei tiedä mistään mitään. Tämä itsessään kertoo, että elämme ja olemme vain ja ainoastaan toisiamme varten. Silti hyväksymme vääryyden toisiamme kohtaan. Meistä jokainen on velvollinen päättämään sääntöihin ja lakeihin millaisena maailman hyväksymme.
  Järjestelmä toimii rahalla, eli materialla. Kuvittele järjestelmä kakkuna, jos jollain on suurempi pala kakkua on aina jollain pienempi, (tämä materialla toimiva järjestelmä itsessään jo kertoo sen epätasa-arvoisuuden)
  Eli köyhiä on oltava jotta rikkaita voi olla. Tienaamme rahaa vain ja ainoastaan kuluttamista (materiaa ja palveluja) varten, muutenhan se on vain hyödytön pala paperia.
  Kaikki materia ja palvelut etenevät työvoimalla ja järjestelmä pakoittaa jokaisen uhraaamaan elämänsä töitä varten ruokkimaan ympyrää.
  Onko mielestäsi oikein, että järjestelmä mahdollistaa valta-asemia, jossa on mahdollista _omistaa_ ihmisiä, jotka käyttävät elämänsä töihin tienatakseen rahan puolestasi ja rikas saa vain kuluttaa. Onko mielestäsi oikein, että järjestelmän alempi asteiset uhraavat elämänsä töihin tyytyen rikkaiden almuihin, jotta saavat ruokittua itsensä nälänhädän pelossa hengittäen saastunutta ilmaa, koska kulutamme turhaa tavaraa, jotta töitä ja ostettavaakin riittää? Ymmärrätkö sinä miten läpimätä systeemi on ja sinäkin tuet tätä? Juuri tämän takia ihmiisys on yksi häpeä pilkku ja jokainen, joka tukee tätä on itsekeskeinen hyväksyen almunsa ajattelematta muita. Totuus ja oikeudenmukaisuus tulee toteen vain ja ainoastaan puuttumalla asiaan. Ainoa unelmani on tasa-arvo ja vastuullani on näyttää minkä arvoisen maailman hyväksyn. Olen hiljaisten ääni

 • nuoleva apina
  nuoleva apina 5 päivää sitten

  Mä likesin

 • Hilla dwarfhamster
  Hilla dwarfhamster 5 päivää sitten

  CEO of muna

 • MG Isoisä
  MG Isoisä 6 päivää sitten +1

  Novan kanava ei enää kuollu🖖🏻👌

 • roouit patan
  roouit patan 6 päivää sitten

  NOVA lisää tätä tää on nii trolli ohjelma.

 • iris fox
  iris fox 6 päivää sitten

  Alussa mietin että oonko nähny sarja jossa tehdään toisille tatuointeja eikä ne tiedä mitä tatskoi oon vähän samanlainen....
  😶 Voitko reagoi vielä tämöisii tää hyvää viihdettä

 • LPS COOKIES
  LPS COOKIES 6 päivää sitten

  Tää on 11# trendaavissa!

 • Aurinkopoika S
  Aurinkopoika S 6 päivää sitten +1

  Onko toi iloa

 • seeriu ciihy
  seeriu ciihy 6 päivää sitten

  Ei vittu tätä lisää ja niitä storytimeja PERKELE 😂

 • Rytkösen Jussi
  Rytkösen Jussi 6 päivää sitten

  Ainoastaan tvssä.

 • Iida Voutilainen
  Iida Voutilainen 6 päivää sitten

  Musta ton jätkän oli kauheempi 🤢

 • bssni touir
  bssni touir 6 päivää sitten

  NOVA lisää tätä tää on nii trolli ohjelma.

 • xveesirx
  xveesirx 6 päivää sitten

  Toi jätkä on savage level 10000

  • seeriu ciihy
   seeriu ciihy 6 päivää sitten

   Ei vittu tätä lisää ja niitä storytimeja PERKELE 😂

 • Alli Ojala
  Alli Ojala 6 päivää sitten

  Tän ohjelman idea on et kaverukset tai tyypit jokka seurustelee ja saa päättää tatuoinnit toisilleen. Ne ei aina oo huonoja

 • Eepo Pro
  Eepo Pro 7 päivää sitten

  Mikä ohjelman nimi (o o)
  ()

  • bssni touir
   bssni touir 6 päivää sitten

   Nova missä vitussa on mun kokis???

 • robber guy
  robber guy 7 päivää sitten

  Ok jos tos koira tatskas ei ois mitää creepyy backstoryy voisin hankkiiki tollase lmao

 • Momi Tohone
  Momi Tohone 7 päivää sitten +1

  Nova be like ”seuraava video on storytime” nova ”lopettaa kanavan”

 • Viivi Nivala
  Viivi Nivala 7 päivää sitten

  en oikee pysty kattoo sun videoita enää tosissaan❤️😄

 • YUSUBI TUfTUf
  YUSUBI TUfTUf 7 päivää sitten

  #11 trendaavissa videoissa onneks olkoo

 • Maalais jonne
  Maalais jonne 7 päivää sitten

  Novan otsassa on 7.3t tatuointia

 • Nude lius Brawl Stars
  Nude lius Brawl Stars 7 päivää sitten

  Tää on paras sarja

 • Nude lius Brawl Stars
  Nude lius Brawl Stars 7 päivää sitten

  Lisää

 • SupastaR
  SupastaR 7 päivää sitten

  Olen katsonut jaksoja

 • Epicz Bass
  Epicz Bass 7 päivää sitten

  Laita intro seuraavaa vidii

 • Epicz Bass
  Epicz Bass 7 päivää sitten

  Hei se robotti tyyppi mihin reagoit, se tekee musiikkia nykyää

 • Anakin Skywalker
  Anakin Skywalker 7 päivää sitten

  Hyvä vidi

 • bilisha coli
  bilisha coli 7 päivää sitten +1

  Ei vittu tätä lisää ja niitä storytimeja PERKELE 😂

 • poika 15
  poika 15 7 päivää sitten

  Näitä lisää

 • nalle play
  nalle play 7 päivää sitten

  Oot ihana

 • mijuo roui
  mijuo roui 7 päivää sitten

  Nova missä vitussa on mun kokis???

 • Verna Rautakoski
  Verna Rautakoski 7 päivää sitten

  Nova sun storytimet on parhaita ja oot PARASSSSSSS👉👈☺️☺️💕

 • L A U R A
  L A U R A 7 päivää sitten

  Oot trendaavis

 • Laura x Henna
  Laura x Henna 7 päivää sitten

  Olin sun 7,1 likeejä! :)

 • kinuski lps
  kinuski lps 7 päivää sitten

  Oon katonu

  • mijuo roui
   mijuo roui 7 päivää sitten

   Onks sul tatuointei

 • Viral Tiktok
  Viral Tiktok 7 päivää sitten

  simp

 • Dan S
  Dan S 7 päivää sitten

  Oon toivonu sun tekvän tästä ja oon ehottanutkin

 • Miska Snellman
  Miska Snellman 8 päivää sitten

  2 urpoa mauton ja Nova what the fuck mihin tää maailma on menos 😫?

 • Jere Louhisto
  Jere Louhisto 8 päivää sitten

  Voiks tehä lisää tällasii tää oli sika hyvä

 • STREAM GAMER EPIC Weacran
  STREAM GAMER EPIC Weacran 8 päivää sitten

  #ain mäkis? 0.7

 • EssiMoinen 666
  EssiMoinen 666 8 päivää sitten

  Aina ku katon sun videoita mulle tulee nälkä

 • Luca Sandelin
  Luca Sandelin 8 päivää sitten

  Waspoppin Nova

 • pikku zavast
  pikku zavast 8 päivää sitten

  ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😇😉😇😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😇😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😇😻👍😇😆💓🇳🇬💓😊✡🌵🐒⛽🐒😀🐒⛽🌵👷😊👌😊👷👷😊👷✡☺😇✡😇💓☺💓☺💓✡☺✡😊✡🌵✡🌵✡✡☺☺💓😊💓🌵✡😻✡🌵💓🌵💓😆💓⛽💓⛽👍🌵👍⛽💓⛽🐒🌵👍⛽😊😊😊😊⛽👍⛽✡🇳🇬💓🇳🇬✡🇳🇬✡🇳🇬✡🇳🇬✡🇳🇬💓🇳🇬💓🇳🇬✡🇳🇬✡⛽💓😊👍😊👍😆✡😀👍😀💓😣✡😣⬇🇳🇬😊⬇☺⛽💓😣✡🇳🇬✡😙✡😙✡😀👍😊😊👍⛽👍⛽✡🇳🇬✡😎✡😎💓😙💓⛽💓😊💓😙😙💓😀🐒😊👍🌵👍⛽👍⛽🐒🇳🇬✡😙✡😙😊✡😊✡🌵🐒😀✡😀✡⛽⛽🐒😀👍😀👍😀🐹✡🐹⬇🇳🇬🍍⛽😊🇦🇮😊🇦🇮😅🇫🇮🇫🇮👷🍍🌵🇫🇮😀😙🇫🇮🇳🇬😙🍍😅🇫🇮🇫🇮😂🇫🇮⛽😀🍍🍍⛽🍍😙😙✡😂😅📻😅😀😊😊😃😊📻😅😂📻😀😃😃😂😃😬😔😜😦😮😬😦😜😦😜😦😜😦😜😦😬😦😜😦😬😦😬😦😦😜😦😧😦😜😦😜😔😚😌😜😮😩😜😍😬😮😏😦😦😰😦😰😦😰😖😏😖😦😰😦😍😘😍😘😔😘😍😔😏😔😏😔😔😘😔😘😦😏😔😏😔😏😔😦😏😦😘😦😘😦😍😘😚😔😔😘😔😘😔😏😔😄😔😘😔😘😔😘😍😏😍😏😍😍😏😍😍😄😄😍😄😅😘😅😅😘😅😘😂😘😅😄😅😅😍😄😍😘😍😃😍😃😍😃😍😄😍😍😘😍😘😅😏😍😘😉😉😚😉😜😅😂😚😉😚😂😚😘😍😘😍😍😘😉😚😉😚😉😚😉😚😉😘😉😘😍😍😘😍😘😍😄😍😄😍😘😉😚😋😛😋😉😚😉😚😍😚😔😜😔😜😔😜😔😏😔😘😍😔😘😍😘😅😘😋😄😉😘😉😄😉😋😚😋😚😋😚😋

 • boo oo
  boo oo 8 päivää sitten

  Siis mäki kyl itkisin jos saisin tollasen😔😂

 • Kiss My og mako
  Kiss My og mako 8 päivää sitten +1

  1 like 1 storitime novalta

 • OgAntsu
  OgAntsu 8 päivää sitten

  lisää näitä nää on hyvii

 • Urbanex Master
  Urbanex Master 8 päivää sitten +2

  bruhh täs kannus on liikaa potenttiaalii menestyy, käytä se😉

 • jimbo_ lepi
  jimbo_ lepi 8 päivää sitten +2

  Nova tee ihmees 2 osa tästä samasta ohjelmasta!!

 • trollpallo 07
  trollpallo 07 9 päivää sitten

  Onks sul tatuointei

 • pelaaja 17
  pelaaja 17 9 päivää sitten

  Mä aina kuuntelen sun storytimejä ja pelaan overwatchia se on vaan niin chilll toivon et näät tän

 • Meri-Tuuli Hakola
  Meri-Tuuli Hakola 9 päivää sitten

  Mistä noita videoita löytyy ja 2 OSAA

 • Aki06
  Aki06 9 päivää sitten

  5:37 Katsoin eka että koiran m*na on koran vasen jalka

 • Allu
  Allu 9 päivää sitten

  Ilon kyyneleet♥️

 • aatos marila
  aatos marila 9 päivää sitten

  Trenddaavissa 10#🔥🔥

 • kassuboi
  kassuboi 9 päivää sitten

  Bad bcus no nmälmm

 • Kuoreton Elämä
  Kuoreton Elämä 9 päivää sitten

  Ainiin ja ton voi ottaa laaser leikkauksella pois😌

 • Konsta
  Konsta 9 päivää sitten

  Myöhässä mutta legendan mukaan nova silti vastaa

 • Zenkko
  Zenkko 9 päivää sitten

  Millä nimellä näitä löytää

 • sari urponen
  sari urponen 9 päivää sitten

  Ihan paskaa

 • Mielipuolinen
  Mielipuolinen 9 päivää sitten +1

  Nova: *puhuu cillisti as usual*
  Minä: AINII VITTU SE OLIKI SUOMALAINE
  En fr enää muista et on olemas suomalaisii tubettajii

 • Kimi Räikkönen
  Kimi Räikkönen 9 päivää sitten +1

  voitko reagoida ghost adventuresiin plz ps oot paras

 • OG Lexa
  OG Lexa 9 päivää sitten

  tultii mihaelin kaa holvist läp

 • kaikkee paskkoo
  kaikkee paskkoo 9 päivää sitten

  Rip momma's boy xd

 • Julle ZER
  Julle ZER 9 päivää sitten

  Haluun toisen osan

 • TOTO
  TOTO 9 päivää sitten +1

  Kona

 • Kari Lehterä
  Kari Lehterä 9 päivää sitten

  Olet turha, lopeta.

 • JK channel
  JK channel 9 päivää sitten

  Siis ihan yhtälailla toi ämmä tatuoi törkeen tatuoinnin tolle jätkälle

 • aawiss
  aawiss 10 päivää sitten

  tee lisää videoita tosta ohjelmasta koska HERRANJUMALA miksi ihmiset on niin idiootteja xD

 • Vi Pu
  Vi Pu 10 päivää sitten

  Valitsen vaihtoehto b

 • ur mom
  ur mom 10 päivää sitten

  Novalla on rytmimuna

 • Sota Apinat
  Sota Apinat 10 päivää sitten

  Moi oon se poika jolla oli se guccin lippis ja morjestin teille jos muistat:)

 • FinFormula
  FinFormula 10 päivää sitten

  Mee lomalle Kreetalle, ja kuvaa siel. Pidä hauskaa siellä kavereittes kaa ja kuvaa vaik vlogii