Sä näytät kuitenkin niin hyvältä

Jaa
Upota
 • Julkaistu 30.07.2020
 • ▶ Instagram: hermanni
  ▶ Tiktok: @hermanni
  ▶ Sähköposti: hermannivlog@gmail.com

Kommentteja • 52

 • Avocado 7
  Avocado 7 11 tuntia sitten

  Mistä ostit kalakalenterin? Upea. 😍🔥

 • alida flus
  alida flus 17 tuntia sitten

  Sun videot ihan lemppareita💗👍🏻

 • wnnalis cioov
  wnnalis cioov Päivä sitten

  Heei mulla on toi sama kalenteri mut linnuilla 🐥

 • sokin jon
  sokin jon 2 päivää sitten

  arvoisen maailman hyväksyn. Olen hiljaisten puolesta äänessä

 • Clairen Pickthrne
  Clairen Pickthrne 3 päivää sitten

  Stopping Another Holocaust
  MP Genuis’s grandmother, a survivor of the Nazi Holocaust, said that she avoided being arrested, taken to and tortured in concentration camps because of the protection and assistance of her community.

  MP Genuis said he hopes the bill passes in this Parliament “so that we can look our children in the eyes and tell them that we didn’t just talk about the issue, but actually stopped atrocities from being committed.”

  Wrzesnewskyj said that Bill S-240 is rare in that it has support from all parties and both chambers of Parliament, making it “a demonstration of the legislature, and legislators doing their work, and more importantly, vital work.”

  He specifically mentioned at the press conference on November 20, 2018, that most of the victims of forced organ harvesting came from vulnerable groups, such as prisoners of conscience, and that the Falun Gong group is the most persecuted.

  Citing the short timeline before the next federal election coming up in October, NDP MP Tracey Ramsey said the New Democrats hope for swift passage of the bill. Should the bill not pass, it will be scrapped, and proponents would have to start anew after the election.

  She said, “We strongly oppose the trafficking and the abhorrent treatment of those who are manipulated and abused and exploited for their organs globally.”

  Liberal MP Anita Vandenbeld thanked Genuis and other members for their work at the hearing. She said that she was 100% supportive of the bill and that illegal organ trafficking is one of the most savage and inhuman crimes in the world. In opposing organ harvesting, she said, Canada should become a global model. She also highlighted the urgency of passing the legislation.

  • alida flus
   alida flus 17 tuntia sitten

   Skip-bo on meidän suvussa ollut aina perinne kun mentiin mummolaan, mummo oli kunnon peli mestari siinä. Ja sitä pelasi mummon lapset, lapsen lapset (mie kuulun

 • Paska Perse
  Paska Perse 3 päivää sitten

  Miettikää, lapsille mainostetaan sokeria, joka tutkitusti tuhoaa aivosolut ja immuniteettiä, eli suoraan sanottuna tuottaa hidasta kuolemaa keholle. Löydät vastauksen suoraan kirjoittamalla nettiin. Sokeri toimii vain esimerkkinä muiden "normaalien" myrkyllisten ruoka-aineiden seassa. Keskity kysymykseen miksi hitaasti tappavat ruoka-aineet ovat meille opetettuna systeemissä normaalina, kun yhtä hyvin meidän normaali ruoka-valio voisi olla täysin terveellinen ja sokeri olisi luokiteltuna myrkyksi, minne se oikeasti kuuluu.
  Sinä saatat ajatella, että kaikki täällä tappaa eikä tuote tapa jos siihen ei heti kuole.
  Pyydän, voitko ajatella syvemmin? Miksi meille annetaan olettaa tappavan aineen olevan normi kuuluvan kaupan hyllylle? Miksi terveellisten sijaan haitalliset aineet ovat arkipäivää?
  Kuinka voit loogisesti selittää hitaaseen kuolemaan johtavan aineen kuuluvan normaaliin?
  Onko syy ylipopulaation estäminen vai huvin vuoksi? Pitääkö ylipopulaatiota rajoittaa jollain muotoa? Jos ylipopulaatiota täytyy rajoittaa, pitäisikö sen olla kansan tiedossa vai hyväksymmekö tietämättömyyden _myrkylliseen_ ruokaan luottaen johtajiin?
  Kuinka uskot maapallolla riittävän materian kun järjestelmä perustuu turhaan kuluttamiseen? Hyväksyt, että elämä käytetään töihin, jotta saa materiaa tai ostettua toisilta ihmisiltä palvelua. Samalla kun köyhiä on oltava, että rikkaat voivat vain omistaa ihmisiä, jotka tekevät työn puolesta, että he saavat ainoastaan kuluttaa. (hauska fakta, nykyihmiset tekevät töitä enemmän kuin orjat 150 vuotta sitten, mutta emme luokittele itseämme orjiksi, koska järjestelmässäme tämä on normaali käytäntö kuuluen elämään)
  Keskustellessani muiden kanssa aiheesta saan vastaukseksi yleensä "tärkeintä että pidän itsestäni ja lähipiiristäni huolta, siinä on kaikki mitä voin tehdä"
  Olet itsekeskeinen. Yhtä hyvin minua ei voisi kiinnostaa lastenne hyvinvointi ajatellen "pidämpähän itsestäni huolta ei kiinnosta kertoa" että suurin osa teidänkin "normaalista" ruokaympyrästä tuhoaa kehon puolustusjärjestelmän, eli tuottaa hidasta kuolemaa. Älä usko valmiiseen tietoon, vaan etsi se itse ja kysy miksi.
  Jos vauva syntyy laatikkoon ja varttuu siellä, hän ei ole periaatteessa mitään, koska hän ei tiedä mistään mitään. Tämä itsessään kertoo, että elämme ja olemme vain ja ainoastaan toisiamme varten. Silti hyväksymme vääryyden toisiamme kohtaan. Meistä jokainen on velvollinen päättämään sääntöihin ja lakeihin millaisena maailman hyväksymme.
  Järjestelmä toimii rahalla, eli materialla. Kuvittele järjestelmä kakkuna, jos jollain on suurempi pala kakkua on aina jollain pienempi, (tämä materialla toimiva järjestelmä itsessään jo kertoo sen epätasa-arvoisuuden)
  Eli köyhiä on oltava jotta rikkaita voi olla. Tienaamme rahaa vain ja ainoastaan kuluttamista (materiaa ja palveluja) varten, muutenhan se on vain hyödytön pala paperia.
  Kaikki materia ja palvelut etenevät työvoimalla ja järjestelmä pakoittaa jokaisen uhraaamaan elämänsä töitä varten ruokkimaan ympyrää.
  Onko mielestäsi oikein, että järjestelmä mahdollistaa valta-asemia, jossa on mahdollista _omistaa_ ihmisiä, jotka käyttävät elämänsä töihin tienatakseen rahan puolestasi ja rikas saa vain kuluttaa. Onko mielestäsi oikein, että järjestelmän alempi asteiset uhraavat elämänsä töihin tyytyen rikkaiden almuihin, jotta saavat ruokittua itsensä nälänhädän pelossa hengittäen saastunutta ilmaa, koska kulutamme turhaa tavaraa, jotta töitä ja ostettavaakin riittää? Ymmärrätkö sinä miten läpimätä systeemi on ja sinäkin tuet tätä? Juuri tämän takia ihmiisys on yksi häpeä pilkku ja jokainen, joka tukee tätä on itsekeskeinen hyväksyen almunsa ajattelematta muita. Totuus ja oikeudenmukaisuus tulee toteen vain ja ainoastaan puuttumalla asiaan. Ainoa unelmani on tasa-arvo ja vastuullani on näyttää minkä arvoisen maailman hyväksyn. Olen hiljaisten puolesta äänessä

  • sokin jon
   sokin jon 2 päivää sitten

   Oispa tuollainen ystävä mitä Nimo on, aivan mahtava persoona 🤩

 • sotuur aeei
  sotuur aeei 3 päivää sitten

  Onko Nimolla omaa kanavaa?

  • wnnalis cioov
   wnnalis cioov Päivä sitten

   tämä tosin on yksi ihanimmista muistoista hänestä, ennen hänen pois menoaan.

 • bilisha coli
  bilisha coli 4 päivää sitten

  Toinen kiva tommonen kevyt peli on Bananagrams, haluan että pelaat sitä Nimon kanssa ja teet siitä videon. Kiitos. Odotan jo innolla.

 • seeriu ciihy
  seeriu ciihy 4 päivää sitten

  Ligretto on huikee

  • yaliso gioouy
   yaliso gioouy 3 päivää sitten

   10:30 kaijutin täytyy palauttaa

 • Anni Nieminen
  Anni Nieminen 4 päivää sitten

  Fyi naiset ei pysty juoksee tosta noin vaan ilman kipua, kun on erinäisiä ulokkeita!

  • yaliso gioouy
   yaliso gioouy 3 päivää sitten

   Ite käytän huulirasvana ihan vaan Bepanthenia ku tuntuu et mikään muu ei oikeesti kosteuta!

 • Markus Laurila
  Markus Laurila 6 päivää sitten

  Osta uuno flip

  • sotuur aeei
   sotuur aeei 3 päivää sitten

   Sun videot ihan lemppareita💗👍🏻

 • Annikapixx
  Annikapixx 6 päivää sitten

  Nää on niin hyvänmielen videoita! Ootte ihanan aurinkoisia tyyppejä!

  • Hermanni
   Hermanni  6 päivää sitten +1

   ❤️❤️ Kiitos!

 • Liisi Velin
  Liisi Velin 7 päivää sitten

  Unon uudempi versio Uno Flip on tosi kiva! Perus unon säännöt kivoilla twisteil 👌

  • beedsj roiue
   beedsj roiue 5 päivää sitten

   Hyvä korttipeli on phase 10 👍

 • Tuisku Lankinen
  Tuisku Lankinen 7 päivää sitten

  Korttipeleistä tykkään pelailla skipbon lisäksi Bohnanza nimistä papujen viljely ja keräyspeliä. Plussaa siitä että siihen on säännöt myös kaksinpelille, ettei aina tarvitse olla iso porukka :)
  Toinen vähän enemmän Skipbon tapainen, mutta vähän nopeatempoisempi on Ligretto.
  Coup nimistä korttipeliä tulee aina pelattua myös monta kierrosta, mutta jos semmoset pelit joissa vähän puijjataan toista ei inspiroi niin sit ei ehkä se oo siun peli :D
  Noita kaikkia löytyy yleensä lautapelikaupoista, puolenkuunpelit, fantasiapelit ym. tyylisistä. ^^

  • Hermanni
   Hermanni  7 päivää sitten

   😍😎 Kiitos näistä vinkeistä!

 • P e p p i
  P e p p i 7 päivää sitten +1

  8:50 Eikö silloin myös jääkaappi ja pakastin sammu?

  • Hermanni
   Hermanni  7 päivää sitten

   Jääkaappi, pakastin ja modeemi jää päälle 😊

 • Aurora J
  Aurora J 7 päivää sitten +1

  meil on toi sama helkkarin kalakalenteri koska poikakaverin mielestä oli vitsikästä ostaa sellanen XD mun mielest se on ihan kauhee......

  • Hermanni
   Hermanni  7 päivää sitten

   😂😂 Toi on paras! Sain Nimolta tuparilahjaks 😍

 • Siiri Nordström
  Siiri Nordström 8 päivää sitten +1

  Yatzy on hyvä peli! Suosittelen

 • Ewwi
  Ewwi 8 päivää sitten

  "Mulla on siis tommonen nappula mikä sammuttaa ihan kaiken täs kämpäs" miten sun jääkaappi tai pakkanen pärjää?? 😂

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   Ne on ainoat, jotka jää päälle! Ei hätää 😂😎

 • Jalmari Siili
  Jalmari Siili 8 päivää sitten

  En oo kaveri, mutta kyllä, noi pavut näytti ällöttävältä 👍

  • goodbye156
   goodbye156 6 päivää sitten

   @Hermanni Terkkui Englannista, poikaystävä syö papuja monta kertaa viikossa! Mie en voinu ite sietää niitä alkuun myöskään, mutta nyt kyllä maistuu! 🤗

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   😭😭😭

 • Noora Ko
  Noora Ko 8 päivää sitten +5

  Pelisuositus: Sanasota! Enemmänkin seurapeli (väh. kolme henkilöä), eikä oikeastaan edes samantapanen kuin Skipbo (paitsi että siinäkin on kortit), mutta tosi hauska varsinkin isommalla porukalla pelattavaksi!

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten

   Kiitos vinkistä!

 • Rajavahti
  Rajavahti 8 päivää sitten +1

  Skip-bo on meidän suvussa ollut aina perinne kun mentiin mummolaan, mummo oli kunnon peli mestari siinä. Ja sitä pelasi mummon lapset, lapsen lapset (mie kuulun tähän) ja lapsen lapsen lapset. Mummo oli myös meidän suvun pää nappula, se tärkein henkilö jolle oli ilo kertoa kaikkea ja käydä kylässä joka yhdisti meistä kaikki. Kaikki tämä tosin on yksi ihanimmista muistoista hänestä, ennen hänen pois menoaan.

  • Rajavahti
   Rajavahti 8 päivää sitten

   Ainoa ja oikea meidän sydämissä❤

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   Skip-Bo-mummo ❤️

 • Niina Maria
  Niina Maria 8 päivää sitten +5

  Oispa tuollainen ystävä mitä Nimo on, aivan mahtava persoona 🤩

 • Haruliini 9000
  Haruliini 9000 8 päivää sitten

  Ite käytän huulirasvana ihan vaan Bepanthenia ku tuntuu et mikään muu ei oikeesti kosteuta!

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten

   Miulla just loppu 😭 pitäs ostaa uus

 • Saletsuh
  Saletsuh 8 päivää sitten

  10:30 kaijutin täytyy palauttaa

 • Erika Merisalo
  Erika Merisalo 8 päivää sitten

  Sun videot ihan lemppareita💗👍🏻

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten

   ❤️☀️ Kiitos!

 • A A
  A A 8 päivää sitten +4

  Mä rakastan Nimoa sun videoissa

 • Johanna Tuominen
  Johanna Tuominen 8 päivää sitten +3

  Hyvä korttipeli on phase 10 👍

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten

   Kiitos vinkistä 😎

 • Minja Tekonen
  Minja Tekonen 8 päivää sitten +3

  Ihana video c:

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +2

   ❤️ Kiitos!

 • Hime Cookie
  Hime Cookie 8 päivää sitten

  Ihana 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   💙💚❤️

 • Taiteilijanimi
  Taiteilijanimi 8 päivää sitten +10

  Haluaisin palasen tuota Nimon positiivisuutta itsellenikin :D

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +2

   😂😍 Semmonen tekis hyvää kaikille

 • Elis Hytönen
  Elis Hytönen 8 päivää sitten

  Toinen kiva tommonen kevyt peli on Bananagrams, haluan että pelaat sitä Nimon kanssa ja teet siitä videon. Kiitos. Odotan jo innolla.

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   😂😍 Kiitos! Joku muukin vinkkas just tosta

 • Tanzo
  Tanzo 8 päivää sitten

  Mihin se elisa yhteistyön lauta hävinnyt ei oo näkynyt etkö tykänytkään ?

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   Se on Mikolla tällä hetkellä lainassa 😄

 • U M
  U M 8 päivää sitten

  Skipbo on tosi hyvä peli. Huomenna taas pelataan mummin kanssa :D
  Pelaatko niin että kaikki omat kortit pitää saada pois vai sillai että se oma korttikasa pitää saada pois?
  Mä pelaan molemmilla tavoilla riippuen siitä kenen kanssa pelaan.
  Jos pelaa kaikki omat kortit pöytään, saattaa yksi peli kestää yli tunninkin.

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten

   Ollaan pelattu aina silleen, että oma kasa pitää saada pois. Pitääkin kokeilla tota toista tapaa! Kiva saada vähän vaihtelua 😄

 • A I
  A I 8 päivää sitten +4

  Phase10 -korttipelille suositus! Ligretto on kans ihan hyvä mutta hirveen stressaava ku se on niin nopeatemponen. Port Royalia kannattaa kans kokeilla. Alkuun vähän sekava, mutta sitte ku pääsee jyvälle ni ihan paras!

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   Tota Phase10 on nyt sen verran kehuttu, et pakko ottaa selvää ainakin siitä! Kiitos vinkeistä 😎

 • Viivi
  Viivi 8 päivää sitten

  Vinkki. Sinkkivoide on erittäin hyvä huulirasvana. Kosteuttaa supertehokkaasti.

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten

   Kiitos, otan selvää 😎

 • Spoonaut
  Spoonaut 8 päivää sitten

  Onko Nimolla omaa kanavaa?

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +2

   Oispa 😭😍

 • Ponien Kyydissä
  Ponien Kyydissä 8 päivää sitten

  1 tunti sit

 • wooperdoo
  wooperdoo 8 päivää sitten +24

  Pystyn samaistumaa Nimoon niin suuresti, mä aina vetoon mukulakiviin ja mun naiseuteen, miten en nyt psyty enkä jaksa juosta :'D ihana!

 • Lauri K
  Lauri K 8 päivää sitten +1

  Heei mulla on toi sama kalenteri mut linnuilla 🐥

  • Lauri K
   Lauri K 8 päivää sitten

   @Hermanni Se on superhieno!

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   😭😍 Haluun ens vuonna semmosen!

 • Wivolin
  Wivolin 8 päivää sitten +95

  Mitään Nimo-materiaalia ei voi kattoa hymyilemättä 🤣

  • Alina Firtash
   Alina Firtash 5 päivää sitten

   ❤️ 💛 💚 18+ 98768.sweetloves.ru
   ❤️ 💛 💚 18+ 98768.sweetloves.ru
   ❤️ 💛 💚 18+ 98768.sweetloves.ru

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   Nimo 💛

 • missHayden
  missHayden 8 päivää sitten +4

  skipbo on iha superhyvä peli! ♥

 • Eeva Puumalainen
  Eeva Puumalainen 8 päivää sitten +1

  Bohnanza

 • Ruusa Turunen
  Ruusa Turunen 8 päivää sitten +1

  Ligretto on huikee

 • sonja
  sonja 8 päivää sitten +3

  Bananagrams on ainakin yks kiva peli noista tollasista nopeista!

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +2

   Kiitos vinkistä 😎 pidän mielessä!

 • Peppi Kärnä
  Peppi Kärnä 8 päivää sitten +66

  Nimon nauru on ihana! ❤️ Tulee itellekki hyvä fiilis

  • Gulnaz Konstantinova
   Gulnaz Konstantinova 4 päivää sitten

   ❤️ 💛 💚 18+ 54300.sweetloves.ru
   ❤️ 💛 💚 18+ 54300.sweetloves.ru
   ❤️ 💛 💚 18+ 54300.sweetloves.ru

  • Elena Lavrentieva
   Elena Lavrentieva 6 päivää sitten

   ❤️ 💛 💚 18+ 50421.sweetloves.ru
   ❤️ 💛 💚 18+ 50421.sweetloves.ru
   ❤️ 💛 💚 18+ 50421.sweetloves.ru

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +3

   😂😍 Se piristää aina!

 • vanessa lol
  vanessa lol 8 päivää sitten +1

  Mistä se kalakalenteri on

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   Suomalaisesta Kirjakaupasta! Sain Nimolta tuparilahjaks 😊

 • Black Pink
  Black Pink 8 päivää sitten +3

  Vohvelin resepti
  125g pehmeää voita
  100g sokeria
  1 pck. vanilja sokeria
  3 munaa
  250 g jauhoja
  1 ripaus suolaa
  1 tl ruokasoodaa
  200ml maitoa

  • Black Pink
   Black Pink 8 päivää sitten

   @Hermanni ole hyvä👁👄👁

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +1

   Kiitos

 • venla x
  venla x 8 päivää sitten +21

  ihanaa nähä et joku muukin tykkää pelata skibboa, ihan paras peli!!

 • vibelover
  vibelover 8 päivää sitten +18

  aw nimo vaikuttaa niin hassulle kaverille

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +3

   Nimo on ❤️

 • JKV ꪜ
  JKV ꪜ 8 päivää sitten

  Oon kissa btw

 • J L
  J L 8 päivää sitten

  Tuu snäppää jlaaksonenn3

 • Dude
  Dude 8 päivää sitten +3

  Eka

  • Hermanni
   Hermanni  8 päivää sitten +3

   ❤️ Kaikki saavutettu ❤️